• everest basläger vandring

everest basläger vandring

Overview

Trip Facts

  •    Country: Nepal.
  •    Trip grade: Moderate
  •    Destination: Nepal
  •    Activities: Trekking
  •    Accommodation: Hotel in city, Lodges in Trek.
  •    Meals: Breakfast in city, All meal in trek.
  •    Maximum altitude: 5545m
  •    Group size: 2 to 25 pax.
  •    Best Season: Spring and Autumn.

Trip Information

vandring information

Everest Base Camp anses vara den mest spännande och utmanande vandringen i Himalaya-kategorierna. Utforska terrängspåren i bergen och vandra i misshandlade stigar som leder till foten av världens högsta berg Mount Mount (8848m).

Gå igenom kulturen hos modiga Sherpa-klättrare som har klättrat upp på berget sedan urminnes tider. Resan är fylld med natursköna och hisnande utsikt över bergen.

Gå överens med den inspirerande Sherpa-gemenskapen och lyssna på deras berättelser. Everest Base Camp Trek är fylld med kunskap, natur, utmaningar samt spänningen att komma nära världens högsta berg.

Inom den natursköna skönheten i Everest-regionen är EBC Trek vandring i hög höjd. Vår resväg för Everest Base Camp -16 dagar vandring är särskilt specialiserad för dig.

Ari blir tunnare och tunnare medan vi stiger upp från Namche Bazar. Vår resväg kommer att se till att du inte får en möjlig chans till höjdsjuka i Everest-regionen.

Everest Base Camp Trek är en fantastisk vandring som kommer att bevittna dig bland panoramautsikten över bergen som Everest, Lhotse, Nuptse, Kantega och Ama Dablam.

Vandring genom spåren av buddhistiska kloster som har byggts för hundratals år sedan.

Det mäktiga berget Everest kommer nära varje dag när du går genom misshandlade vägar till baslägret i Everest. Hype att se berget närmare varje dag gör att vandrare går närmare Everest varje dag.

Everest Base Camp Trek Höjdpunkter:


ett av världens högsta berg och dess basläger (5364m)

Imponerande Himalaya inklusive Makalu, Lhotse och Mt. Everest.

En av världens högsta och största kloster Tyangboche.

Khumbu isfall, glaciär.

Dudh Koshi-floden och dess många upphängningsbroar.

Sherpa Buddhists Culture and Tradition.

Dramatisk iögonfallande flora och fauna med Rhododendron Flower

Dramatisk flygning med Lukla.

Everest Base Camp Trek-resväg:


Dag 01: Möte i Katmandu korta vandringsprogram:

Efter din ankomst och visumbehandling kommer vi att träffa dig av vår instruktör eller flygplatspersonal. Då överför du till Thamel på respektive hotell. Huvudstaden i Nepal Katmandu Road är relativt smal och lite bullriga - du kommer att förvirra varför resenärer kommer hit mycket även situationen så.

Ditt hotell är tyst och centralt i Thamel där det inte är för bullrigt och det ligger i de flesta turistområden. Thamel betyder en kombination av souvenirbutiker, västra restauranger, attraktioner, utrustningens butiker och så mer.

På kvällen går vi och går till restaurangen för en välkomstmiddag. Du kan vara kortfattad av vår instruktör om vandringsprogrammet, om land, tull, kultur, priser och så vidare. Han kommer att beskriva kort. Förbered din vandringsutrustning idag, kontrollera din utrustning, presentera din guide.

Katmandu-1350 meter höjd över havet.

Dag 02: Flyg till Lukla från Katmandu eller Ramechap och vandra från Lukla till Monjo:

Förmodligen idag är en av oförglömlig flygupplevelse i ditt liv. Från ett litet flygplan med ett fönster kan du utforska många Himalaya, landning i Lukla är mycket extrem för resenärer med ett 24-graders landsväg med mycket litet 14 till 16-flygplan.

Vet du att Lukla är den farligaste flygplatsen i världen? Efter flygning till Lukla kommer vi att träffa portör för vår grupp och förbereda bagage, sedan åker vi till Phakding.

Vandringslederna ger dig den pittoreska strömmen till stranden och en tallskog. Vi kan utforska Kusum Kangaru-berget under vandringen. Efter lunch i Phakding idag är vårt mål fram till Monjo - Porten till Sagarmatha National Park.

Korsa hängbroen då och då. Promenad genom den lilla nepalesiska Sherpa-byn med många vattenfall. Med täta lundar av Rhododendron och Magnolias.

Privat bilkörning - 20 minuter, Flyg 35 minuter, Vandring 4 till 5 timmar, Vandringslängd: 12 Kilometer, Höjdförstärkning: 250 m, Höjdsförlust: 200 m, Övernattning över natten: 2835 m över havet, Måltider tillhandahållna: Frukost, Lunch och middag ,

Dag 03: Trek från Monjo till Namchebazaar:

Efter incheckning och köp av Sagarmatha nationalparkstillstånd kommer vi att korsa en liten by Jorsalle och möta en sammanslagningspunkt av två floder, stigarna uppför. Lederna slingrar sig mellan bankerna längs de mest berömda hängbroarna i Nepal, som är fantastiskt och hisnande.

Vi klättrar igen. Idag ser vi första gången Chomolangma eller Mt. Everest efter brant ås. Slutligen når vi Namche, en stor Sherpa-by och ligger mellan Himalaya i Kongde RI (6187m) Thamserku (6623m) och ovanför den branta klyftan i Dudh Koshi-floden och basen av khumbila. På kvällen äter vi middag och vilar.

Idag vandring Längd: 7 kilkometer. Vandring Längd: 3 timmar, vandring höjd höjd: 650m. Mat ingår: Frukost lunch och middag.

Dag 04: Akklimatisering i Namche Bazaar

Vandra till byn Khumjung Khunde Hike Everest View Hotel

Vet du fakta Khumjung-klostret har hårbotten av snögubbe? Trekkers kan utforska Yeti Head i Khumjung-klostret.

För den underbara utsikten över Everest, Lhotse och Amadablam med många Himalaya vandrar vi idag till Everest View-hotell med Khumjung School grundad av sir Edmond Hillary i Khumjung och Sagarmatha nationalmuseum i Namche.

Idag är acklimatiseringsdagen inte bara av vila utan utforskar det vackra landskapet och monumenten i Namche Khumjung, Khunde och Everest View hotell nära Syangboche flygplats.

Totalt vandringsavstånd: cirka 7 kilometer. Höjd uppnådd under vandringen: 340m.

Dag 05 Trek från Namche till Tyangboche:

Efter frukost kommer vi att vandra genom den vackra stora vägen som görs av en gammal man med en vandringsdonation. Under spåren kommer vi att beundra landskapet med många stenar med andas ren bergs frisk luft.

Leden följer den djupa George of Dudhkoshi River. Idag kan vi utforska MT. Khumbi la vad berget tillägnad Shrine of Sherpa. Slutligen når Tyangboche. - med drakporten.

En populär puja tillägnad buddhismen symboliserar dyrkan av en gud och åtföljs av presentationen av fruktblad och eld till honom. Du har en stor chans att välsigna att be gudar att hjälpa till på vandringsvägen. Vi sover här över natten på Tyangboche

Vandringsavstånd: 10 kilometer: Höjningsökning 340 meter över havet. Måltider ingår: Frukost Lunch och middag.

Dag 06: Trek från Tyangboche till Dingboche:

Vi fortsätter vår vandring genom Everest Base Camp. Idag börjar vandring med Rhododendrons skogar. Vi kommer till Pangboche-bosättningar fulla av risfäktar vid foten av Amadablambergen.

Här kan du utforska det antika klostret med högsta höjd där många århundraden munkar älskar meditation. Dess antika och högsta kloster i Nepal. Många klättrare besökte här och ber med gudarna om att storma Everest.

Nå äntligen byn Dingboche med den vackra utsikten över Amadablam Lhotse, östopp med sittande ute med doftande varma drycker.

Vandringstid: 5 timmar, Vandring för vandring: 490m, Vandringsavstånd: 10 km Vandringsmat: Frukost Lunch och middag.
Dag 07: Dagvandring till Nagsarkang Peak

Livstids första prestation som vi får idag genom vandringen på 5000 meter topp. Vi acklimatiserar idag utan att acklimatisera vårt mål att Everest basläger inte kan uppnå. Ta en dagsljus ryggsäck med vattenkamera vandrar idag med många buddhistiska stupor och föregångare.

Från Nagsarkang topp 5070m kan se utmärkta fantastiska vyer över vackra Himalaya regionen Amadablam, Makalu, Tabuche, Kwangde med glaciär sjö i foten. Efter att ha samlat in bilderna kommer vi tillbaka hotellet för lunch och vila.

Totalt vandringsavstånd 6 km brant vandring. Vandringstid: 4 timmar. Trekking höjdökning 720 m Mat ingår; Frukost lunch och middag.

Dag 08: vandring från Dingboche till Lobuche:

Efter andra acklimatisering vandrar vi mot EBC. Vandring genom Thukla-dalen på 4620m. Halva spåren i Thukla 4600m. Det finns bara 2 hyddor har nästan en vacker glaciärsjö Cholatse.

Med de hårda och majestätiska klipporna och runt kan du se panoramautsikter som andas utsikten över Amadablambergen. Skönheten i sjön bokstavligen din andedräkt bort.

Vi börjar kulminationen av den stora Spectacle will över Khumbu-glaciären som hänger miljontals årtionden med Everest. Vi stiger upp till minnesparken tillägnad Sherpa-klättrare över Thukla.

Räckvidden till Lobuche 4930m med autentisk loggia och kan utforska italiensk sökstation på kvällen som heter Pyramid station. Tillbringade slutligen över natten tillbaka till Lobuche för att utforska te med lokala smaker.

Vandringsavstånd: 9 km, stigning höjd: 585 m. Höjd vistelse: 4930m. Mat; Frukost lunch och middag.

Dag 09: Nå vårt mål Everest Base Camp

Idag morgon är lång väntad natt för Everest basläger och högre höjd sovande. Vid den första delen av vandringen över många glaciärer går du över sten tills Gorakshep.

Vi lever varorna här och tar en lunch. Vi fortsätter vår resa till Everest basläger på en höjd av 5364m. Deras brist på syre och lågt tryck.

Du kan föreställa dig vårt tidigare foto av turister efter att ha nått dit till och med resan är svår. Everest Base Camp är en helig plats för bergälskare. Vi tog en hel del bilder och tillbaka till Gorakshep för att fira. Vila i morgon och vandra till Kalapatthar.

Vandringsavstånd; 12 km, höjdförstärkning 430m, höjdförlust 200m, sovhöjd: 5180m över havet. Mat; Frukost lunch och middag.
Dag 10: Morgonvandring Kalapatthar, Trek tillbaka till Pheriche:

Idag är ditt livsmål att nå den högsta punkten i ditt liv Kalapatthar-5555m. Vissa resenärer bokar skrivna 5643m. Vi kan utforska 360 graders panorama över snö Himalaya Amadablam, Cholatse, Kangtega, Pumori, Thamserku, Lhotse, Nuptse och så vidare.

Naturligtvis en bästa utsikt över Sagarmatha-Mt. Everest Chomolungma. Du har stunder av harmoni, fred, seger, storhet av mål. Men vandringen slutar inte. Vi vandrar tillbaka alla spår.

Vandra ner till pheriche en by med högre höjd Aid Post-Himalayan Rescue Association. Med en jätte topp Amadablam och lokala yaker mycket. Förmodligen en bästa utsiktspunkt för Ama-Dablam i din vandring. Övernattning här.

Vandringsavstånd; 15 km, vandringstid; * timmar, Trekking höjdförlust, 1400m, Höjning fick 480m. Mat; Frukost lunch och middag.

Dag 11; Trek från pheriche till Namche Bazar

Slutligen går våra spår långsamt lägre och lägre höjd av Khumbu by med grön rododendron, passera igen pheriche och klostret Pangboche och Tyangboche.

Även vandra samma väg tillbaka utsikten över Himalaya helt annorlunda. Du kan njuta av bilderna och med din hälsa. Fjällsjukdomar och tankar om det stör oss inte längre. Tillbringade till slut över natten på Namche med kvällshopping från berget.

Vandringsavstånd: 18 km. vandringstid; 8 timmar, vandringshöjdsförlust1050m, höjningsvinst: 150m. Vandringsmat: Frukost och lunch med middag.

Dag 12: Lukla:

Det är nästan dags för adjö för vandring och Himalaya. Idag lite längre vandring med att stoppa Lukla och bekräfta vår flygbiljett för nästa dag till Katmandu.

Vi tillbringar en oförglömlig resa till Everest-baslägret och en festlig natt med dina vandringsbesättningar i sista natten Lukla. Du kan tippa dem och festa fest - utforska den sista natten nepalesiska älskar att dansa.

Vandringsavstånd: 18 km. Vandringstid; * timmar. Trekking höjdförlust: 610m, mat; Frukost lunch och middag.
Dag 13: Flyg tillbaka till Katmandu från Lukla.

På morgonen åker vi till Pasang Lhamu Hillary flygplats och flyger till huvudstaden med lite skrämmande att flyga ner. Då kan du framåt utforska staden efter lång väntad semester och koppla av i huvudstaden? Massage? Efter vandring.

Vi kommer att rekommendera dig ett bästa massagecenter efter vandring. Det är inte lätt att vandra till baslägret. Du slutför sedan och utforskar nepalesisk båge och arkitektur, Stupas, tempel, galna rytmer och exotiska ritualer och några tullar med bästa västerländska och lokala rätter i Katmandu.

Denna minnesvärda huvudstad Katmandu kan utforska Pashupatinath-templet, forntida Buddhas helgedom - Boudhnath där du utforskar 13 steg av upplyst och 4 steg av Buddha-vägen och övervinner på väg till Nirvana.

På den andra etappen kan du utforska Swoyambhunath stupa på toppen av Kathmandu med svåra 365 steniga steg att nå dit. Vandrar du fortfarande i Katmandu? Förmodligen är det en bästa vandring med apor.

Och 2500 år gammal nepalesisk buddhismkloster. Slutligen gå och utforska Kathmandu Durbar Square för att se Living Goddess och välsignelse från henne. Men det är inte tillåtet att ta foto. Är det förbjudet? Ja. Äntligen avskedsfest med vår kontorsrepresentant i Thamel farväl.

Mat ingår; Frukost och avskedsmiddag.

Dag 14: Avresa:

Idag kan du antingen lägga till ytterligare program som Chitwan Safari eller andra. Om din semester slut kan shoppa för familj och vänner. Vi skickar dig till flygplatsen för att komma tillbaka till ditt hem. Säg inte adjö. Hoppas vi ses igen. Berg ringer dig igen.

Everest Base Camp-svårigheter: Är det verkligen svårt?


Utan tvekan ökar Everest Base Camp-vandringssvårigheten med stigningen i höjdnivån. På grund av vilka de flesta vandringsbyråerna tar en dag eller två dagars vila för accamilisering så att du kan justera i tunn luft.

Dessa dagar kan vara användbara för att utforska området. Det kommer också att vara vila för dina kroppsmuskler. Utöver det är vandring till Everest Base Camp säkert långt.

Och du måste kunna gå 25 mil per dag. Med tanke på din fysiska kondition, hälsa och din tidigare erfarenhet av vandrings- eller vandringsfält kan det vara lätt för dig.

Men om det är din första gång på hög höjd, föreslår vi att du gör några övningar i ditt hem som löpning, simning, knäböj och andra övningar som är bättre för dina ben.

Resan till EBC kan uppnås normalt genom 5-6 timmar per vandring per dag. Annat än det bör höjdsjuka inte försummas. Om du ser några symtom bör du omedelbart vila.

Vila och håll dig hydratiserad och vänta tills din hälsa återhämtar sig. Om det blir värre bör du omedelbart gå ner.

Och slutligen, för människor som är rädda för höjder, bör du inte oroa dig för mycket. Du kommer att stå inför en bro en gång eller tre gånger på resan. Förutom det är områdena bra för människor som är rädda för höjder.

Everest Base Camp vandringskostnad:

totalkostnad per person 1410 US $

I genomsnitt kostar en vandring till Everest Base Camp normalt $ 1400 till $ 2000. Beroende på paket och mat och boende som en byrå tillhandahåller kan det variera. Normalt tar vandringen cirka 12 dagar till 16 dagar, vilket i hög grad avgör vandringskostnaden. Dina vandringstillstånd, översvämningar och övernattning ingår dock i den normala paketpriset.

Vad ingår?
1: Mission Himalaya Treks (MHT) -representant träffas och hälsar vid ankomst till TIA (Tribhuvan International Airport) Katmandu och transfer med lyxbil till respektive hotell.
2: Lyxhotellboende i centrala Katmandu (Thamel) i BB Basis (Bed and Breakfast)
3: Flygplatstransfer från ditt respektive hotell till flygplatsen och flygplatsen till dina respektive hotell med privat lyxbil.
4: TIA-flygplats till Lukla-flyg och Lukla till TIA-flygplats Inrikesflygbiljett inklusive flygplatsskatter.
(Observera: Nepal Civil Aviation tillåter inte att ge flyg från KTM_LUK_KTM) sedan flygbiljett från Ramechap till Lukla och Lukla TO Ramechap) flygbiljett och flygplatstransfer.
5: Inträdesavgifter till nationalparken (Sagarmatha National Park entrétillstånd)
6: TIMS (Trekkers Information Management System Permits)
Obs: För Everest-regionen inget tidbehov (Khumbu Gaunpalika lokala tillstånd ingår)
7: Boende i tehus under din vandring enligt din resväg på tvillingdelningsbasis.
8: Mission Himalaya Mountain guider med guide lön mat boende logi transport, flyg och försäkring.
9: Bärare från Lukla känner igen och arbetar med MHT med sin löneförsäkring och boende.
10: Första hjälpsatser som bärs av din privata bergsguide.
11: Tre måltider Under din vandringsperiod med koppar drycker.
12: Avskedsmiddag arrangeras av MHT efter avslutad vandring i en traditionell restaurang med kulturmusik och dansshow.
13: Sovväska och dunjacka för vandringen (Incase om du inte har)
Obs! En sovsäck och dunjacka måste returneras efter att din vandring är klar.

Vad ingår inte?
1: Internationell flygbiljett från ditt hemland till Nepal och Nepal Till ditt land och skatter
2: Tips och tacksamhet för dina staber som guider för portvakter.
3: Avgifter för visum för Nepal
4: Din privata vandringsförsäkring (måste täcka vandring till 5545m)
5: Alkoholhaltiga drycker och andra läskedrycker på vandring och stad.
6: Vissa personliga naturutgifter som batteriavgifter, internetavgifter, telefonsamtal, tvätt, varma och kalla drycker, mineral- och varmvatten, avgifter för varm dusch.
7: Andra måltider och drycker snarare än en resväg.
8: Extra natt boende snarare än resplan i Kathmandu Hotel på grund av tidig ankomst, sen avresa. eller om du kommer tidigt från berget på grund av någon anledning snarare än resplanen.
9: Lunch och middag i staden.

Tillstånd för Everest Base Camp-vandring:

För vandring i Everest-regionen behöver du inga speciella tillstånd. Men du måste betala för Sagarmatha National Park-tillstånd. Och lokala Pasang Lhamu kommun tillåter. Om du vandrar EBC från Jiri måste du köpa tillståndet för Gaurishankars bevarandeområde. Endast för att klättra behöver du speciella tillstånd.

Dricker vatten


Drickvatten finns tillgängligt över alla lodger och tehus. I många tehus kan du få en mineralvattenflaska. Vidare kan du också köpa kokt vatten. De är mycket säkra för en drink. Men när du stiger högre blir kostnaden också högre. Under vandring är det bättre att ta med två vattenflaskor. En för varmt vatten och en för kallt vatten. Eller så kan du fylla normalt vatten fritt från lodgen och använda dina klordroppar eller piller för att rena.

Internet

Utan internet är det för svårt att leva dag för dag. Ansikte mot ansikte med vänner och familj är äventyrssökarnas önskan. Det viktigaste är att dela stunder av vandring med din nära vän eller familj. Här är några sätt att få Wi-Fi och internet i Everest Base Camp-vandring.

Wi-Fi:

Oavsett var du befinner dig i Khumbu-regionen, Wi-Fi på EVEREST LINK håller dig alltid uppkopplad. Det finns olika typer av data tillgängliga som 10 GB giltighet i 30 dagar pris Nrs 2000 och 20 GB giltighet i 30 dagar pris Nrs 3000. Alla de viktigaste områdena i Everest-regionen Everest länk trådlöst internet finns tillgängligt. Wi-Fi-förbetalda kort finns i de flesta butiker och loger.


Mobilt internet i Everest Base Camp:

Nepal Telecom och Ncell Mobile-data kan fungera i vissa delar av Everest Region Trekking som Lukla, Phakding, Namche Bazaar, Tengboche och Gorakshep. Men kom bara ihåg att alla delar av Khumbu-regionen inte kan ha signalen eller ha dålig signal för mobilsamtal och internet.

Bästa tiden till Vendra Everest Base Camp:


Beror på säsong och tid Everest baslägervandring har sin egen skönhet. Resenärer kan vandra till Everest baslägervandring under hela året. Men före monsun och efter monsun är den bästa tiden att vandra Everest basläger. Våren (mars till maj) och hösten (september till december-15) är den bästa tiden att vandra Everest och hela Nepals vandringsregion. Den här gången är vädret stabilt och himlen är nästan klar. I Monsoon (juni juli augusti) är det den värsta tiden att vandra Everest basläger eftersom lätt flygning avbröts till Lukla. Den här säsongen täcker molnen berget och du måste ha turen att se snötoppar i Himalaya. Men vattenfallet och faunan är bäst under den här säsongen.

Vintersäsongen (december, januari och februari) är vädret extremt kallt så de vandrare som har råd med kyla kan vandra den här gången. För lugn och ro älskare som har moln kan de vandra den här säsongen. Du kan gå i snöig väg och förbereda mycket varma kläder om du ska vandra denna period. Vandring med högre pass kommer att vara nära denna säsong på grund av snö.

Vårblomman av Rhododendron gör vandring mycket vacker än andra säsonger. Hösten många festivaler inträffar i Nepal, så om du gillar att utforska lokala festivaler i staden i höst är den bästa tiden att vandra i Nepal Himalayas regioner.

vandringskläder


* Vandringskläder:

Under Everest-vandringen, på våren (mars till maj) och hösten (september till november) är solen väldigt varm så mycket svettning under vandringen så vi rekommenderade trekkers lätt och andningsbar vattentät jacka med en fleecejacka och normal lång T -skjort inuti.

Tehuskläder:

Under kvällen är vistelsen i tehuset troligtvis kall under alla säsonger av vandring i hög höjd i Nepal som Everest trek. Så vi rekommenderar dunjackan. En annan sak i Everest trek teahouse-rum är inte väl utrustade med värmare så du behöver definitivt en bra dunjacka och bra varma byxor.

Nepal, alla Himalayas vandringsutrustningslistor nästan samma, men på grund av vandringshöjd och säsong kan utrustningen vara liten skillnad. Vi ger dig en grundläggande idé om att välja bra utrustning för Everest baslägervandring. Rådgör med oss ??innan du reser för bästa information och klimat.

Vandringskänga:

välj lätt vikt och vattentäta vandringsstövlar och se till att dina vandringsskor måste vara sköna att ha på, lätta och passande. Nya skor gör att vandrare blåsar så använd innan du kommer till EBC Trek.

Underkläder:

Nästan 2 till 3 par utomhusaktivitetsunderkläder som du kan ta med hemifrån eller köpa i Nepal.

Dunjacka & dunbyxor:

ta med en dunjacka och dunbyxa av god kvalitet för Everest base Camp trek Base camp trek. Du kan hyra dunjacka i Nepal med 1 USD per dag.

T-shirt och byxor:

Beroende på vandringssäsongen kan du ta med 2-3 par T-shirt och vandringsbyxor till EBC Trek.

Sovsäck:

En god kvalitet och lätt negativ 10 grader du kan ta med din egen eller du kan hyra i Nepal med US $ 1 per dag.


Handskar 2 par:

En lättvarm handskar och ett kallt väderull eller vattentäta handskar är nödvändigt för EBC Trekking.

Hatt, mössa, bandana:

En varm hatt för kallt väder, en keps för dagligt bruk i solig tid och en Bandana för hals som behövs för EBC-vandring.

Vandringsstolpe:

På grund av många uppförsbacke och nedförsbacke i EBC-vandring är Trekking pole nödvändigast.

Solglasögon:

för solskydd och snöskydd glöm inte att ta med solglasögon.

Fackelsken:

Ficklampa eller strålkastare krävs för Kalapatthars soluppgångsvandring och någon dag för utomhustoalettanvändning utan eltid.

Första hjälpen låda:

Normalt oral rehydratiseringslösning Diamox, vattenreningspiller, paracetamol Kan läggas till ditt första hjälpmedelssats.

Toalettartiklar:

Alla typer av resor Toalettartiklar som, tandkräm och tandborste, fuktighetskräm, SPF 50 solkräm SPF 50 läppbalsam, toalettpapper, handdesinfektionsmedel, 3 i 1 (tvål, schampo och balsam) är Everest Base Camp trek bra väsentligheter.

Dagryggsäck och bagage:

Cirka 50 till 70 liters ryggsäck för portier och 20 till 30 dagars ryggsäck för dina dagvaror med regnskydd kommer att behövas för denna vandring

Regnrockar:

En regnrock av god kvalitet som du kan lägga till i din förpackningslista.

Strumpor:

Nästan 3 par varma ullstrumpor och 2 delar heta klimatsockor bättre för Everest Base Camp-vandring.

2-stiftsadapter, powerbank, par batteri och minneskort för din kamera och även föreslagna varor för EBC Treks.

Detail Itinerary

Cost Details

What is included?

What is not included?

PRICE FROM

$1,410

$1,480 5% OFF

* Group Discount Available

why travel

Customer care and safety/A trustworthy team.

No hidden cost/A trustworthy company.

Financially secure/Repeated guests.

Flexible departure date/group size. 

High successful rate/safety.

Stress-free travel/worry-free travel.

Staff welfare/Contribution to our society.

Similar Trip

Everest Base Camp Trek
15 days

$2,555 $1,510

Everest Three High Pass Trek
21 days

$1,600 $1,490